Rólunk

Szeretnénk bemutatni a Jó Meló Kft-t. Az üzleti világban keressük az Ön cégéhez hasonlóan sikeres partnereinket, akiknek a munkaerőtoborzással kapcsolatos teendőikben szeretnénk segíteni. Sok évnyi, a toborzásban és kiválasztásban megszerzett tapasztalattal a hátunk mögött képesek vagyunk hídként szolgálni a munkaadók és az álláskeresők között.

Kik állnak a Jó meló mögött?

Hogyan tudunk neked segíteni?

Mi a Jó melónál azért dolgozunk, hogy személyre szabott megoldásainkkal támogassuk a munkaadók és a munkavállalók egymásra találását.

A munkaerőpiac gyors változásaihoz neked is rugalmasan kell igazodnod, hiszen, ha magasabb fizetést szeretnél, karriert építenél nincs sok időd a hezitálásra: ha olyan ajánlatot találsz, ami megfelel, azonnal lépned kell. Tedd meg velünk ezt a lépést - engedd, hogy segítsünk! Mi megkönnyítjük az álláskeresést!

Helyezkedj el könnyen, gyorsan és teremts magadnak egy olyan új, céltudatos jövőt, amivel egyrészt javíthatsz az anyagi helyzeteden, másrészt bebizonyíthatod a kétkedőknek, hogy sohasem késő új munkahelyet keresni.

Kedves munkakereső,

Hogyan tudunk neked segíteni?

Karriered eddig lépésről lépésre haladt, motiváltan vártad, hogy megtaláljon az újabb feladat, és ha véletlenül nem érkezett megfelelő lehetőség, könnyedén megtaláltad saját magad. Azonban az utóbbi időben valami megváltozott. Már elképzelted, hogy egy jó nevű cég alkalmazottjaként kemény munkával jól keresel, de az utolsó akadályban elbuktál és mást választottak. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem lennél képes egyedül boldogulni a munkaerőpiacon, inkább a hatékonyságra törekedve rájöttél arra, hogy rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg.

Ettől a pillanattól kezdve rábízhatod magad egy profi csapatra, akik mint egy kirakós utolsó darabját, beillesztenek a tökéletes helyre, amivel nem csak a kép, hanem Te is kiteljesedhetsz. Ne bízd magad a véletlenekre, engedd, hogy a célhoz vezessen valaki.Állás hirdetést adnál fel?

Kattins a gombra ás találkozunk a hirdetésfeladás oldalon!

Te sem bízhatod a véletlenre a céged jövőjét, mindig biztosnak kell lenned abban, hogy a megfelelő időben a legmegfelelőbb munkatársakkal dolgozhatsz.

Gyakran ismételt kérdések


1 hónapig elérhető a weboldalon. A lejárati dátum előtt van lehetőség a hosszabbításra minden kategóriában.
2 féle lehetőséggel lehet nálunk, Barionnal ( Kártya ) vagy banki átutalással.
Ahogy beérkezik egy kérelem, kiemelt/profi csomagokról, akkor automatikusan kiállít a rendszer egy számlát. Ahogy a fizetés megtörtént, kártyánál automatikusan küldeni fogja a rendszer, banki átutalásnál a rendszer kiállítja a számlát és elküldi.
Országosan vagyunk lefedve, de igény szerint megyére illetve városra is le tudjuk szűkíteni.
A facebook oldalunkon is megjelennek, adott csoportokba belerakjuk, a munka jellegének megfelelően.
Rengeteg álláskereső feliratkozik a weboldalunkra, eredményesen dolgozunk és mindig megtaláljuk a megfelelő jelöltet, költségtakarékosabbak a csomag áraink, kollegáink naprakészek.
Ön helyett munkatársaink is megcsinálják az álláshirdetést és meg is jelenítik a weboldalon, amennyiben erre igényt tart.