aboutimg

Rólunk

Szeretnénk bemutatni a Jó Meló Kft-t. Az üzleti világban keressük az Ön cégéhez hasonlóan sikeres partnereinket, akiknek a munkaerőtoborzással kapcsolatos teendőikben szeretnénk segíteni. Sok évnyi, a toborzásban és kiválasztásban megszerzett tapasztalattal a hátunk mögött képesek vagyunk hídként szolgálni a munkaadók és az álláskeresők között.

Az országosan kiterjedt hálózatunknak köszönhetően nagyméretű adatbázissal rendelkezünk, így a lehető leggyorsabban ki tudjuk elégíteni munkaerővel kapcsolatos igényeit. A hirdetéseinek több megjelenési helyet is biztosítunk. A honlapunkon és a facebook oldalunkon kívül, a Hírlevelünkre feliratkozóknak emailben juttatjuk el az ajánlatát.

Kulcskérdés megfelelni a kor szellemének. Nem a tegnap tudásával szeretnél versenyezni a konkurenciával, hanem egy lépéssel mindig előttük járnál. Tudod jól, aki megelégszik, az lemarad, így a folyamatos önképzést elvárod a partnereidtől is.

Nagy távlatokban jársz, nem a pillanatra és a kicsinyességre teszed fel a céged jövőjét. Nem a legolcsóbb megoldások érdekelnek, hanem a leghatékonyabbak és a legjobb ár-érték arány, ami jellemzi a prioritásaid.


Amennyiben kéred, a következőkkel tudunk hozzájárulni az üzleti sikereidhez:

  • munkaerő igényeid a legnagyobb szakértelemmel és gyorsasággal teljesítjük
  • proaktív szemléletű csapatunk rugalmasságával dinamikus megoldásokat kapsz
  • vigyázunk a pénzedre, a költséghatékonyság és a versenyképesség kéz a kézben jár
  • hosszú évekre visszanyúló tapasztalatunk minden előnyét élvezni fogod
A Te céged lesz a következő, aki csatlakozik azok széles táborához, akinek „csendestársként” hosszú távon biztosítjuk a dinamikus fejlődést?
Ha nem szeretnél lemaradni, tedd meg Velünk a következő lépést!

Kedves munkakereső

Találd meg velünk az új munkahelyed

Karriered eddig lépésről lépésre haladt, motiváltan vártad, hogy megtaláljon az újabb feladat, és ha véletlenül nem érkezett megfelelő lehetőség, könnyedén megtaláltad saját magad.

Azonban az utóbbi időben valami megváltozott. Már elképzelted, hogy egy jó nevű cég alkalmazottjaként kemény munkával jól keresel, de az utolsó akadályban elbuktál és mást választottak.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem lennél képes egyedül boldogulni a munkaerőpiacon, inkább a hatékonyságra törekedve rájöttél arra, hogy rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg.

Természetesen, itt nem arról van szó, hogy egy titkos csodaszerre lenne szükséged, hiszen a siker összetevőit magad is jól ismered:

  • Egy, a munkaerő közvetítésben tapasztalt partner, aki széles lefedettséggel és kiépült hálózattal rendelkezik a potenciális munkáltatókat tekintve, hogy biztosan megtalálja a Neked való állást
  • Az új trendekkel lepést tartó cég, amely a kiválasztási folyamatokat állandó kontroll alatt tartja
  • „Segítőtársad” mozogjon otthonosan bármely szakterületről legyen szó, így bármiben is legyél kiváló, képes legyen alternatívákat nyújtani a számodra
  • Egyértelmű kommunikációval képviselje érdekeidet a munkáltatóval szemben
  • Ne egy felületes szolgáltatást nyújtson, hanem az egész toborzási folyamaton keresztül fogja a kezed, és mindig legyen elérhető a számodra

A sikeres karrierhez vezető térképpel a zsebedben, hatalmas előnyben vagy a többi állásvadásszal szemben, hiszen ennek köszönheted, hogy rátaláltál a Jomelo.hu-ra.

Ettől a pillanattól kezdve rábízhatod magad egy profi csapatra, akik mint egy kirakós utolsó darabját, beillesztenek a tökéletes helyre, amivel nem csak a kép, hanem Te is kiteljesedhetsz.

Ne bízd magad a véletlenekre, engedd, hogy a célhoz vezessen valaki.

Vajon Te leszel a következő, akivel bővül azok létszáma, akit a helyes útra terelt a Jomelo.hu csapata?

Ha nem szeretnéd, hogy valaki más töltse be az állásodat, akkor ne tétlenkedj!

Gyakran ismételt kérdések

1 hónapig elérhető a weboldalon. A lejárati dátum előtt van lehetőség a hosszabbításra minden kategóriában.

2 féle lehetőséggel lehet nálunk, Barionnal ( Kártya ) vagy banki átutalással.

Ahogy beérkezik egy kérelem, kiemelt/profi csomagokról, akkor automatikusan kiállít a rendszer egy számlát. Ahogy a fizetés megtörtént, kártyánál automatikusan küldeni fogja a rendszer, banki átutalásnál a rendszer kiállítja a számlát és elküldi.

Országosan vagyunk lefedve, de igény szerint megyére illetve városra is le tudjuk szűkíteni.

A facebook oldalunkon is megjelennek, adott csoportokba belerakjuk, a munka jellegének megfelelően.

Rengeteg álláskereső feliratkozik a weboldalunkra, eredményesen dolgozunk és mindig megtaláljuk a megfelelő jelöltet, költségtakarékosabbak a csomag áraink, kollegáink naprakészek.

Ön helyett munkatársaink is megcsinálják az álláshirdetést és meg is jelenítik a weboldalon, amennyiben erre igényt tart.

Nem találtad meg álmaid állását?

Ha a számodra megfelelő állás lesz portálunkon, azonnal értesítünk, csak add meg alább adataidat:

Az űrlap elküldésével automatikusan elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.

worksearch

Kiemelt partnereink

partner
partner
partner