Ügyfélszolgálat, Vevőszolgálat állások

Recepciós

Recepciós
Kecskemét

Kecskeméti irodánkba keresünk recepcióst! Feladatok: Telefon felvétele, átirányítása a megadott mellékhez!

2021.02.22
14:26:18

megnézem
Call centeres

Trans-Pack Logisztika Kft.

Call centeres
Budapest XXIII.Kerület

Szeretsz emberekkel kommunikálni és nem riaszt vissza, ha munkád főleg telefonos kapcsolattartásból áll?! Ne habozz tovább! Jelentkezz és légy Te bővülő csapatunk legújabb tagja hosszútávon! Könnyen megközelíthető helyen és szép környezetben dolgozhatsz, A Trans-Pack Logisztika Kft. és jogelődjei 1998 óta végeznek gyűjtőfuvarozást Magyarország területén. A Trans-Pack Logisztika Kft. tevékenysége kizárólag belföldi gyűjtő- és direktszállítmányozás, házhoz szállítás valamint raktárlogisztika. Feladat: Időpont egyeztetés megrendelőinkkel. Adatrögzítés. Bejövő hívások fogadása. Kimenő hívások kezdeményezése. Korrekt és teljes körű tájékoztatás. Adatbáziskezelés. Napi tevékenység dokumentálása.

2021.02.15
15:26:38

megnézem
Call center munkatársat keresünk, azonnali kezdéssel!

Trans-Pack Logisztika Kft.

Call center munkatársat keresünk, azonnali kezdéssel!
Alsónémedi

Szeretsz emberekkel kommunikálni és nem riaszt vissza, ha munkád főleg telefonos kapcsolattartásból áll?! Ne habozz tovább! Jelentkezz és légy Te bővülő csapatunk legújabb tagja hosszútávon! Könnyen megközelíthető helyen és szép környezetben dolgozhatsz, A Trans-Pack Logisztika Kft. és jogelődjei 1998 óta végeznek gyűjtőfuvarozást Magyarország területén. A Trans-Pack Logisztika Kft. tevékenysége kizárólag belföldi gyűjtő- és direktszállítmányozás, házhozszállítás valamint raktárlogisztika. Feladata: Időpont egyeztetés megrendelőinkkel, Adatrögzítés, Bejövő hívások fogadása, kimenő hívások kezdeményezése, Korrekt és teljes körű tájékoztatás, Adatbáziskezelés, Napi tevékenység dokumentálása,

2021.02.15
14:06:34

megnézem

Találatok szűkítése


vissza

Nem találtad meg álmaid állását?

Ha a számodra megfelelő állás lesz portálunkon, azonnal értesítünk, csak add meg alább adataidat:
Alulírott, a checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.