Mérnök állások

Bányamester

Gerulus Kft.

Bányamester
Délegyháza

Délegyháza térségében művelt kavicsbányáinkba keresünk tapasztalt bányamester kollégákat.

2021.04.30
14:21:26

megnézem
Beüzemelő mérnök

Schindler Hungária Kft.

Beüzemelő mérnök
Budapest

A Termék Biztonság és Minőség (QPS) keretében működő vizsgáló mérnök célja, biztosítani az újként felszerelt felvonóknak a Schindler Szerelési előírásoknak és Átvételi vizsgálati szabványnak (SAIS) megfelelő felszereltségét és minőségét. -Felvonók beüzemelése és beszabályozása -Felszerelt felvonók súlypróbája, beszabályozása, beüzemelése -SAIS vizsgálatra felkészítés -Vészjelzés, tűzjelzés beüzemelés -Hiányosságok visszaellenőrzése -Típusfelvonók végátvétel előtti vizsgálata és SAIS vizsgálata -A berendezés elrendezési tervének ellenőrzése a típusfelvonó kritériumainak való megfelelőség tekintetében. -A felszerelt és beüzemelt berendezés ellenőrző vizsgálata a vonatkozó SAIS előírások és egyéb minőségi szempontok alapján. -A felvonó megfelelőségi nyilatkozatának kiállítása -A tanúsítás előtti vizsgálat során kiállított jegyzőkönyvben szereplő hiányosságok teljeskörű pótlásának, v. a pótlásra vonatkozó bizonylatok ellenőrzése, -A teljeskörű hiánypótlásra vonatkozó dokumentumok elkészítése v. beérkezése után átadása további ügyintézésre az illetékesek felé.

2021.04.23
10:52:52

megnézem
NI supervisor and project manager

Schindler Hungária Kft.

NI supervisor and project manager
Budapest

A szerelési munkát megtervezi és kiosztja a területen belül a vevői igényeknek és a vállalati előírásoknak megfelelően. Koordinálja a felvonószerelők és alvállalkozók munkáját. Felügyeli a munkálatok végzését, az anyag felhasználásának, összeszerelésének, az összeállítást és a dokumentációt. A Schindler Csoport által kiadott új szerelési módszereket bevezeti, alkalmazza. Biztosítja az előírtaknak megfelelően előkészített új szerelési munkaterületet. Biztosítja, hogy a kért erőforrások rendelkezésre álljanak. Támogatja a Schindler biztonsági folyamatait, oly módon, hogy jó példát mutat, és aktívan részt vesz a biztonságot érintő feladatokban. Biztosítja, hogy a beosztottai részt vegyenek a szakmai és biztonsági oktatásokon. Biztosítja az egyéni védőeszközökhöz való hozzáférést, és azok használatát. Biztosítja, hogy minden beosztottja ismeri és érti a saját biztonságot érintő felelősségét, és ennek megfelelően rendszeresen ellenőrzi munkájukat. Részt vesz a balesetek, kockázatos események kivizsgálásában és a munkaterület ellenőrzések során feltárt hiányosságok megszüntetésében. Rendszeres munkaterület ellenőrzéseket és biztonsági bejárásokat végez, visszajelzéseket ad, jegyzőkönyvet készít ezekről, és szükség esetén javító intézkedéseket foganatosít.

2021.04.22
13:16:47

megnézem
Műszaki gyakornok (2fő)

Schindler Hungária Kft.

Műszaki gyakornok (2fő)
Budapest

- engedélyezési tervdokumentációk összekészítése, ügyfélnek kiküldése - szerződések megírása, ügyfélnek kiküldése, számlázásra átadása - engedélyezési tervekhez kapcsolódó nyilvántartások vezetése - munkavédelmi eszközök megrendeléseivel kapcsolatos feladatok ellátása - prezentáció készítése

2021.04.20
15:04:20

megnézem
Robot programozó (ipari automatizálás)

HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft

Robot programozó (ipari automatizálás)
Veszprém

Partnercégünk a régió legjelentősebb munkáltatója a szereléstechnika, automatizálás területén. Bővülő csapatukba keresünk 𝐑𝐨𝐛𝐨𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐨𝐳ó pozícióba munkatársat. 𝐅ő𝐛𝐛 𝐟𝐞𝐥𝐚𝐝𝐚𝐭𝐨𝐤: Ipari robotos rendszerek tervezése Ipari robotok programozása

2021.04.15
15:18:40

megnézem

Találatok szűkítése


vissza

Nem találtad meg álmaid állását?

Ha a számodra megfelelő állás lesz portálunkon, azonnal értesítünk, csak add meg alább adataidat:
Alulírott, a checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.