Marketing, Média, PR állások

független képviselő

független képviselő
Budapest

Szeretnél a karácsonyi nagybevásárlásokra pénzt keresni, és nem mínusszal kezdeni a januárt? Azonnali kezdéssel keresek munkatársakat! A munka online, otthonról is végezhető! .

2021.05.10
08:10:32

megnézem
Online munkalehetőség

Baranyai Róza

Online munkalehetőség
Budapest XXI. Ker.

Munkatársakat keresek egy globálisan, az egészség és wellness szektorban több évtizede sikeresen müködő vállalathoz. Nálunk mindenki egyenlő eséllyel indul, előzetes tapasztalat nékül elkezdhető. Nem a végzettséged számit, hanem a hozzáállásod! Egyszerü és tanulható a rendszer, amit mindenki számára biztositunk. Folyamatos online tréningekkel és motivációs videókkal segitjük a munkát. Másodállásban elkezdhető, ami később akár a fő tevékenységet/munkád is lehet. Bármikor, bárhonnan végezhető, anyukaként, alkalmazottként, de nyugdijasként is, rugalmas időbeosztásban, a meglévő kötelezettségek mellett, korlátok nélkül szabadon. Ha felkeltettem az érdeklődésed, küldj önéletrajzot, mindenképpen szükséges! Szánj néhány percet a forms kitöltésére: https://forms.gle/gjvpLbpUDx1d9

2021.03.05
10:45:57

megnézem

Találatok szűkítése


vissza

Nem találtad meg álmaid állását?

Ha a számodra megfelelő állás lesz portálunkon, azonnal értesítünk, csak add meg alább adataidat:
Alulírott, a checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.