Adminisztráció, Irodai munka állások

Területvezető

Vector Management Kft

Területvezető
Budapest

Takarítás szolgáltatási vezetőt keresünk. Nem csak budapesti, hanem vidéki területek is vannak, így a munkakör ellátáshoz elengedhetetlen a jogosítvány. Leendő munkatársunk feladata: A takarítási tevékenység szervezése, operatív irányítás. A minőségi szolgáltatás folyamatos biztosítása rugalmas munkaidőben (a területek munkarendjéhez igazodva akár hajnali, és hétvégén történő munkavégzés megszervezése, munka ellenőrzése.)

2021.05.10
10:17:49

megnézem
Termelési adminisztrátor

Z-FORM Kft.

Termelési adminisztrátor
Budapest X.Kerület

Technológiai fejlődésmeghatározóként a Z-form Kft. több mint 30 éve mértékadónak számít a fröccsöntő és gumi alakítószerszámok és egyéb alkalmazástechnikai berendezések gyártásában, mely most új lendületet kapott egy neves vállalatcsoporthoz való csatlakozásával. Egyre emelkedő vevői igényeink lefedésére és a termeléséi kapacitásaink bővítésére vállalatunk újjáalakuló és innovációs technológiai megoldásokkal és szakképzett gárdával várja új munkatársát az alábbi pozícióba. Feladatok: Termeléshez kapcsolódó adminisztrációs és ügyviteli feladatok elvégzése, kiszállítások megszervezése, kommunikáció a külső partnerek felé, kapcsolattartás a vevővel, a vállalathoz érkező hivatalos dokumentumok (szállító levelek, számlák, egyéb hivatalos levelek) iktatása. Szállítólevelek kiállítása. Számlázás. Partnerek látogatók, beszállítók fogadása, rendezvényekkel kapcsolatos szervezés, a vállalat működéséhez szükséges, hivatalos okiratok, szerződések, dokumentációk kezelése, archiválása.

2021.04.29
15:19:17

megnézem
Ügyintéző-karbantartó (megváltozott munkaképességű munkatárs)

Produkteam Kft.

Ügyintéző-karbantartó (megváltozott munkaképességű munkatárs)
Szeged

Szegedi partnercégünk csapatába keresünk megváltozott munkaképességű ügyintéző munkatársat. Partnerünk egy 20 éve működő stabil építőipari cég. A feladatot lehet teljes vagy részmunkaidőben is végezni. Feladatok: • dokumentumok és alkatrészek szállítása Szegeden belül, illetve Szeged-Budapest viszonylatban; • anyagbeszerzés pontos instrukciók alapján; • telefonos ügyintézés (megrendelések, az iroda körüli teendőkkel kapcsolatban); • az iroda udvarának karbantartása, fűnyírás; • vállalati gépjárművek, eszközök ellenőrzése havonta 1x lista alapján, fotók készítése a járművekről, eszközökről. Érdeklődni lehet: +36306058667 Amennyiben azonosulni tud a pozícióval, kérjük, jelentkezzen karrieroldalunkon: https://produkteam.hu/munkavallaloknak/allasok/28/ugyintezo-karbantarto-megvaltozott-munkakepessegu-munkatars?utm_source=jobline2103

2021.04.20
15:21:21

megnézem
Adminsztrációs munka

Adminsztrációs munka
Szigetszentmiklós

Leginkább teljes munkaidős kollégát keresünk, azonban nem zárkózunk el sem diákoktól, sem pedig a részmunkaidős foglalkoztatástól. Feladatok: ügyfelekkel való kapcsolattartás új ügyfelek felkeresése értékesítő kollégák számára időpontegyeztetés adminisztráció

2021.04.14
13:53:12

megnézem
Adminsztrációs munka

BAU ALFA Kft.

Adminsztrációs munka
Szigetszentmiklós

Feladatok: adminisztráció, dokumentációk kitöltése, cégeink működésének támogatása, postázás, számlázás, anyagrendelés leadása, levelezés-kapcsolattartás ügyfeleinkkel (vevőkkel, beszállítókkal) Jelentkezés e-mailben motivációs levéllel, fizetési igénnyel. Referencia előny! Szigetszentmiklósi irodánkba pörgős, talpraesett, nem dohányzó ügyintéző kolléganőt keresünk 35-50 év között ügyintézői/adminisztrációs munkakörbe ügyvezető munkájának támogatása végett. Cégeink építőiparral és vendéglátással foglalkoznak. Munka többnyire irodában végzendő, alkalmanként hatósághoz, közműszolgáltatókhoz, postára, boltba kell ellátogatni. Munkaidő rugalmas, megegyezés kérdése, H-P.

2021.04.14
09:34:40

megnézem
Teszt beosztás
2021.04.12
17:20:47

megnézem
Teszt beosztás
2021.04.12
17:16:36

megnézem
Német nyelvű adminisztratív munkatárs

Trummer Személyzeti Szolgáltató Kft.

Német nyelvű adminisztratív munkatárs
Szombathely

Feladatok: • Meglévő gépjárműlízing szolgáltatáshoz kapcsolódó dokumentumok feldolgozása, könyvelése • Lízingszerződésekkel kapcsolatos adatok kezelése • Gépjárművek szállításával kapcsolatos logisztikai feladatok elvégzése • Gépjárművek biztosítási eseményeinek kezelése • Kapcsolattartás az ügyféllel, illetve partnereivel elsősorban írásban • Folyamatok dokumentálása

2021.04.06
15:50:36

megnézem
Pénzügyi tervező és tanácsadó

Szebényi-Grátzer Csilla Andrea EV

Pénzügyi tervező és tanácsadó
Pécs

Pécs és vonzáskörzetében keresek munkatársakat Nemzetközi Pénzintézethez kiemelkedő bérezéssel! A cégünk 175 éves múltra tekint vissza, így a Brandet már nem szükséges felépítened. Hiszünk abban, hogy ha kitartó vagy, hosszútávon megtalálhatod a számításaidat Nálunk! Küdd el fényképes önéletrajzodat az alábbi e-mail címre: szebenyigratzercsilla.zengo@gmail.com + a levélben írd meg 5 (és nem több) mondatban, hogy Miért PONT TE vagy a legalkalmasabb erre a munkára! Ha még ma jelentkezel, jelentős lépést teszel azért, hogy még idén megkóstold a siker ízét! Személyes példám a garancia erre!

2021.03.09
15:07:20

megnézem

Találatok szűkítése


vissza

Nem találtad meg álmaid állását?

Ha a számodra megfelelő állás lesz portálunkon, azonnal értesítünk, csak add meg alább adataidat:
Alulírott, a checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.